Innehåll - Index - Föreg - Nästa


Vad är Legacy?

Legacy är ett släktregistreringsprogram som gör det mycket enkelt för dig att lagra din genealogiska information. Familjeträd, som innehåller millioner och åter millioner människor kan upptecknas, visas och rapporteras. Legacy håller ordning på fälten Namn, Alternativa namn, Datum, Orter, Händelser, Notiser, Källor, på bilder, ljud, video och dokument och presenterar dem sedan på skärmen på ett sådant sätt att du enkelt kan se den stora bilden av hela din familj. Det är lätt att navigera genom alla dina familjelänkar genom att använda Familjevyn och Antavlevyn. Att förflytta sig från en generation till nästa generation är enkelt. Att lägga till nya personer och äktenskap kan bli gjort när som helst och i båda vyerna. Ändra och lägga till ny information är enkelt och lättförståeligt.

I Legacy finns alla de vanliga genealogiska rapporterna och även Tidslinjer, Frågeformulär, Forskningslogg, Folkräkningsformulär och andra Tomma formulär. Du kan även skriva ut en hel bok om din familj, komplett med multimedia.
 
Legacy kan genom Relationskalkylatorn beräkna relationen för var och en i din Familjefil till en viss person. Programmet kan också beräkna åldern på personer vid många viktiga händelser i deras liv.

Du kan lagra enorma mängder information. Föräldrar kan ha upp till sextio barn, personer kan ha flera uppsättningar föräldrar, och hundratals generationer kan inkluderas.

Se också:
Innehåll
Exempel och övningar
Funktioner
Ordlista

10-1094 : 20109 RK