Innehåll - Index


Programstart

När Legacy Släkttavlor installeras placeras en genvägsikon på Skrivbordet som gör det lätt att starta programmet. Det är bara att Dubbelklicka på  ikonen för att öppna programmet. Du kan också klicka på Start knappen på skrivbordet och därefter göra menyval Legacy Chart för att starta programmet.

Legacy Släkttavlor utgör en integrerad del av Legacy9 och du kan inifrån programmet starta upp Legacy Släkttavlor med menyval Rapporter->Legacy Släkttavlor alternativt från verktygsraden om du har lagt in ikon Släkttavlor.

När du första gången startar Legacy Släkttavlor öppnas fönstret Välkommen till Legacy Släkttavlor från vilket du kan välja att öppna en befintlig släkttavla eller påbörja en ny.


  • Öppna en spara släkttavla - Om du i Legacy Släkttavlor tidigare har sparat en eller flera släkttavlor så visas namnen på de senaste (upp till tio tavlor) till höger i välkomstbilden. För att öppna en sparad tavla så klickar du på filnamnet. Legacy Släkttavlor öppnar filen och visar släkttavlan på skärmen.
      
  • Skapa en ny släkttavla - För att påbörja en ny släkttavla klickar du på Create New Chart. Detta öppnar guiden Chart Creation Wizard. (Gå till Chart Creation Wizard för att se hur det fungerar). 

    LC8-0017 : 40104 RK